Dos professors de la universitat xinesa de Jinan col·laboren en una recerca de l'Institut Universitari de Matemàtiques i Aplicacions de Castelló

19/02/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El professor doctor Changguo Shao i la doctora Qinhui Jiang, tots dos de la Universitat de Jinan, en la província xinesa de Shandong, estan col·laborant en una recerca de l'Institut Universitari de Matemàtiques i Aplicacions de Castelló (IMAC) de la Universitat Jaume I.

Changguo Shao, que està realitzant una estada post-doctoral de sis mesos de durada, està col·laborant amb el professor titular d'Àlgebra del Departament de Matemàtiques de l’UJI, Antonio Beltrán, en el projecte de recerca «Conjectures i problemes sobre conjugació en grups finits». Per la seua banda la doctora Qinhui Jiang també ha participat en aquesta recerca durant una estada de tres setmanes.

Aquest tipus de col·laboració s'emmarca en el treball que està realitzant l’UJI per a establir més vincles amb universitats, escoles i institucions xineses amb l'objecte de fomentar els intercanvis de coneixements i professors i la captació d'estudiants xinesos. En aquest sentit, el professor doctor Changguo Shao actuarà com a ambaixador de l’UJI en el marc del programa «Ambaixadors i Ambaixadores UJI» impulsat pel vicerectorat de Cooperació, Relacions Internacionals i Institucionals i Multilingüisme en el seu vessant internacional. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions