Sanchís: «Es poden finançar més projectes d'eficiència energètica»

24/11/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Jornada f2e jornada-f2e triodos

    El director de l'oficina comercial de València de Triodos Bank, Juan Antonio Sanchís, va ser l'encarregat d'impartir la conferència. | FOTO: VOX UJI

La Fundació per a l'Eficiència Energètica de la Comunitat Valenciana, f2e, de la qual són patrons l'empresa BP, l'Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I, va dedicar la II Jornada de Finançament f2e, organitzada en col·laboració amb Triodos Bank, a presentar solucions de finançament per a projectes que promouen l'estalvi i l'eficiència energètica des de petites instal·lacions, plantes amb participació de la societat civil o plantes per a empreses del sector o en propietat d'inversors professionals. 

En aquesta ocasió, el director de l'oficina comercial de València de Triodos Bank, Juan Antonio Sanchís Sales, va ser l'encarregat d'impartir la conferència en la qual va recalcar la filosofia i ètica empresarial de Triodos Bank. Triodos Bank es va presentar com una banca ètica i sostenible les línies bàsiques de treball de la qual són la natura i el medi ambient, les iniciatives socials i la cultura.

Segons va assenyalar Juan Antonio Sanchís, Triodos Bank va finançar en el primer semestre de l'any al voltant de 60 milions d'euros a la Comunitat Valenciana. Això no obstant, el ponent va posar l'accent que el banc té més capacitat de finançament de projectes d'eficiència energètica dels que actualment s'estan finançant. També es van exposar les diferents opcions de finançament que té el banc, tant per a empreses de serveis energètics com per a client final.

Posteriorment, els assistents a la jornada, que en la seua majoria pertanyen a empreses dedicades a l'execució de projectes relacionats amb l'eficiència energètica, van tenir la possibilitat de preguntar les seues inquietuds al ponent i de contactar directament amb ell.

Altres notícies:

La Fundació f2e i la Càtedra BP presenten el Club de l'Energia

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions