L'equip WANT de l'UJI inicia un estudi per a conèixer la relació entre compassió i benestar psicològic en el personal sanitari

27/09/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'equip d'investigació WANT (Prevenció Psicosocial i Organitzacions Saludables) de la Universitat Jaume I de Castelló, dirigit per la catedràtica Marisa Salanova juntament amb la doctora Susana Llorens, la professora Lidón Nebot i la investigadora Mabel San Román, està realitzant un estudi per a conèixer quina és la relació entre la compassió i altres variables personals relacionades amb el benestar psicològic en el personal sanitari en contacte amb pacients que pateixen o han patit la malaltia de la COVID-19.

El projecte titulat «Com-passion en temps de COVID-19» està dirigit explícitament al personal sanitari. Consisteix en un estudi longitudinal mitjançant la passada d'un qüestionari i un estudi de diari durant 7 dies. L'anàlisi de les dades obtingudes permetrà a l'equip investigador plantejar estratègies i intervencions per a la millora del benestar psicològic en els professionals sanitaris.

Les persones interessades a participar en l'estudi poden contactar amb l'equip en el correu electrònic want@uji.es.

La investigació forma part dels projectes que estan en marxa de l'equip WANT i del projecte UJISABIO, que té com a objectiu el crear sinergies entre el personal investigador de l'UJI amb la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO) per al desenvolupament de projectes d'investigació i innovació amb gran potencial cientificotècnic.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions