Nova edició de Colònies Científiques per l’estudiantat de Batxillerat i cicles formatius de grau superior

15/05/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El vicerectorat d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa de la Universitat Jaume I i la Unitat de Suport Educatiu organitzen la tercera edició de les Colònies Científiques que tindran lloc del 22 al 26 de juny de 2015 i en el que podran participar 34 estudiants i estudiantes de Batxillerat i cicles formatius de grau superior. L’objectiu d’aquestes colònies és despertar l’interès per les titulacions més científiques i la investigació, a la vegada que es potencia la convivència entre companys i companyes d’altres centres, compaginant oci i ciència.

Les colònies estan dirigides a l’alumnat de primer de batxillerat cientificotecnològic o de primer dels cicles formatius de grau superior vinculats a les branques de coneixement de ciències, enginyeria i arquitectura qui durant una setmana compartiran les seues inquietuds i ganes d’aprendre continguts de física, química, biologia, matemàtiques, anglès científic i tecnologia aplicades al món de la investigació. En aquesta tercera edició l'estudiantat participant realitzarà activitats científiques i d'oci que es desenvoluparan als laboratoris del campus i tallers científics. 

Les Colònies Científiques estan patrocinades per la Diputació de Castelló, la Càtedra d’Innovació Ceràmica de Vila-real, l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i compten amb la col·laboració de UBE i la Fundació Caixa Rural Vila-real. 

L'estudiantat interessat pot sol·licitar la seua participació fins del 25 de maig a través del formulari d'inscripció que es troba a la web de les Colònies Científiques: http://coloniascientificas.uji.es

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions