El professor Edgar Bresó obté una menció honorífica en el X Premi Científico-Tècnic «Ciutat d’Algemesí»

07/05/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Edgar Bresó breso-premi Edgar_Breso_15DLL11_web

    Edgar Bresó, professor del Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

El professor Edgar Bresó de l’àrea de Psicologia Social de la Universitat Jaume I ha sigut guardonat amb una menció honorífica ex aequo en el X Premi Científico-Tècnic «Ciutat d’Algemesí» per a joves investigadors, pel seu treball titulat «MEIT (The Mobile Emotional Intelligence Test): una novedosa aplicación para evaluar la inteligencia emocional».

Bresó és professor contractat doctor del Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia de l’UJI. Des de l’any 2000 ha estat vinculat al departament col·laborant en distints projectes d’investigació. És doctor en Psicologia del Treball amb la tesi «Autoeficacia, burnout-engagement en contextos académicos».

Imparteix docència en assignatures relacionades amb la psicologia del treball, l’estrès laboral i la prevenció i ha publicat els seus treballs en revistes com Educational and Psychologial Measurement; Applied Psychology. An International Review; Anxiety; Stress & Coping; Anales de Psicologia, Psicologia Social Aplicada o Ansidad y Estrés.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions