Tres noves entitats se sumen a la Taula de Responsabilitat Social Corporativa de Castelló

04/12/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Taula de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Castelló compta amb tres nous membres que vénen a sumar-se a les empreses i organitzacions participants en una iniciativa que busca afavorir el desenvolupament de la Responsabilitat Social en la província de Castelló. Els nous membres, les mútues Fraternitat Muprespa i Fremap i l'Associació de Pares i Amics del Sord (ASPAS) Castelló, van ser presentats en la reunió de la Taula de la RSC celebrada en la Universitat Jaume I el passat 28 de novembre.

En la reunió, en la que van participar més d'una vintena de representants de les empreses i Organitzacions No Governamentals associades, es va acordar designar com a coordinador de la Taula a Patrici Calvo, professor del Departament de Filosofia i Sociologia de l’UJI i investigador del grup de Gestió de l'Ètica i de la Responsabilitat Social Empresarial (GERSE) d'esta Universitat, grup que ha participat en la taula de la RSC des dels seus inicis. D'altra banda, es van abordar possibles iniciatives a desenvolupar per part de la Taula de la RSC de Castelló en els pròxims mesos, com l'organització d'una jornada en què, a través de conferències i taules, s'aborden temes d'interés i actualitat en matèria de Responsabilitat Social per part d'especialistes, empreses i organitzacions.

La Taula de la RSC té com a objectiu la promoció de la Responsabilitat Social en la província de Castelló, tant entre el teixit empresarial com en el si d'entitats públiques i organitzacions presents en les comarques castellonenques, refermant-se com a punt de trobada, d'innovació i debat per a empreses i organitzacions. La Taula de la RSC, que tornarà a reunir-se el pròxim 16 de gener, està oberta a la participació de noves empreses i entitats tant per iniciativa pròpia com a proposta d'algun dels seus membres.

Taula de RSC Castelló en Facebook: https://es-es.facebook.com/mesarscastellon

Correu electrònic: mesarsc@gmail.com

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions