L’UJI implementa una eina de generació del Curriculum Vitae Normalitzat

04/12/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Vicerectorat d’Investigació i Postgrau de la Universitat Jaume I de Castelló ha posat a disposició de la comunitat investigadora de la universitat una eina de generació del Curriculum Vitae Normalitzat (CVN) a través de l’e-UJIer@ (dins de l’apartat “Investigació”). Aquesta eina ha sigut desenvolupada por l’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT) i el Servei d’Informàtica en el marc de la Cartera Tecnològica de l’UJI.

En una primera fase d’implementació el CVN incorpora les dades personals bàsiques i dades d’investigació com el grup al qual es pertany, projectes d’I+D, contractes de l’art. 83 LOU, publicacions de caràcter docent i articles en revistes, llibres, capítols de llibres i congressos. En fases posteriors s’aniran incorporant la resta dels apartats del curriculum, tant l’activitat investigadora com la docent.

El projecte CVN és una aposta de la FECYT i el Ministeri d'Economia i Competitivitat per a la implantació racional de les tecnologies de la informació en la gestió de l'activitat investigadora, evitant que l'investigador hagi de completar de nou el seu currículum en els formularis o bases de dades de les convocatòries.

CVN utilitza un protocol que s'empra per traslladar el currículum d'una base de dades a una altra sense haver de tornar a redactar el currículum de nou. D'aquesta manera s'aconsegueix que un mateix currículum s'empri per a diferents convocatòries, bases de dades, sistemes, etc i permet la seva actualització sense haver de reescriure-ho en diferents ocasions.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions