"Ciència UJI TV" participa en el premi Bitácoras com a millor bloc científic

14/04/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El videobloc Ciència UJI TV participa en els Premis Bitácoras 2012 (Bitacoras.com) en la categoria de Millor Bloc de Ciència, amb l’objectiu de donar a conèixer el treball realitzat en el camp de la comunicació i la divulgació científica. Des del seu naixement en 2003, els Premis Bitácoras s’han convertit en un referent que cada temporada convoca a milers d’apassionats dels blocs.

Es pot votar en la vuitena edició dels premis a través de l’enllaç inclòs en la pàgina Ciència UJI TV fins al pròxim 9 de novembre. Del resultat de les votacions, Bitácoras.com donarà a conèixer el 12 de novembre els tres finalistes per cada una de les categories, entre els que un jurat designarà els guanyadors. Per a poder votar en els Premios Bitácoras.com 2012 és necessari registrar-se en Bitácoras.com o també es pot accedir a través dels comptes de Facebook o Twitter.

L’UJI va posar en marxa a finals de 2011 Ciència UJI TV en una clara aposta pel contingut audiovisual i multilingüe per a comunicar i divulgar la ciència a la societat, oferint en l’actualitat més de 250 continguts en valencià, espanyol i subtitulats en anglès. Amb menys d’un any de vida, el videobloc desenvolupat per la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de l’UJI, gràcies al suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), s’ha consolidat com una eina molt efectiva per a donar a conèixer els avanços en investigació de l’UJI i divulgar els diferents àmbits de la ciència.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions