Abril

31/03/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Abril

Recobriments fotocatalíticos

L'Institut de Tecnologia Ceràmica Agustín Escardino de l’UJI (ITC) ha conclòs, junt amb altres centres tecnològics i d'investigació, els treballs relatius al projecte denominat “Desenvolupament de superfícies fotocatalítiques per mitjà de tècniques fàcilment escalables a la indústria” (FOTOCER).

Carmen Lázaro dones-roma-microcredits index

Microcrèdits a Roma

El concepte de microcrèdit com a préstec de xicotetes quantitats de diners que possibilita que persones sense recursos puguen engegar projectes laborals pel seu compte va ser ja posat en marxa per algunes dones en la Roma Antiga.

Riscos psicològics UCI

Treballar en un entorn de contacte continu amb el patiment i la mort, on s'han de prendre decisions de gran transcendència amb urgència com és el cas de les Unitats de Vigilància Intensiva, passa factura psicològica al personal sanitari.

Cuatroochenta cuatroochenta-visorweb-radiografies index

Visor web d'imatges radiològiques

Cuatroochenta ha aplicat una nova tecnologia per a la transmissió i visió on line d'imatges radiològiques que per primera vegada permet conservar tota la informació mèdica necessària quan s'empra la telerradiología en els centres sanitaris.

IUDESP material-didactic-combatre-esteriotips index

Material didàctic per a combatre els estereotips

Els estereotips per diversitat sexual, especialment en el cas de lesbianes i bisexuals, continuen sent un important problema entre els joves.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions