Professorat clínic en Medicina

16/01/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra Medtronic de Formació i Investigació Quirúrgica de la Universitat Jaume I ha organitzat per al dimarts 23 de gener de 2018 la I Jornada del Professorat Clínic en les Facultats de Medicina que es desenvoluparà de 16 a 20.25 hores en el saló d’actes de l’Escola de Doctorat, Consell Social i Postgrau, amb l’entrada gratuïta.

La sessió abordarà, en tres taules redones, l’actual situació del professorat clínic a més de les noves perspectives per a l’acreditació i carrera docent; la possibilitat de conciliar el Grau de Medicina i la formació clínica de qualitat; i per últim, es debatrà, des del punt de vista de la gerència, com afecta aquest tema als centres hospitalaris.

La jornada reunirà les persones que ocupen la gerència en els hospitals universitaris de Castelló i els representants acadèmics, com el vicedegà de la Facultat de Ciències de la Salut i el director del Departament de Medicina de l’UJI.

La formació està dirigida als professionals mèdics interessats en la docència universitària i en la carrera acadèmica; a l’estudiantat del Grau en Medicina i a les persones especialistes en formació (MIR).

La Càtedra Medtronic té com a objectiu avançar en el desenvolupament d'activitats docents i investigadores en el camp de la cirurgia, per a consolidar equips humans i obtenir avanços significatius en aquest camp d'estudi i de treball. La Càtedra naix de l'interès del professorat de la Unitat Predepartamental de Medicina de l’UJI a promocionar la recerca i la docència en el camp de la cirurgia.

La jornada s’emetrà en temps real a través d’aquest enllaç: http://www.castellonschoolsurgery.com/video-live/

Més informació i inscripció: http://www.fue.uji.es/profesorado-clinico

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions