XIII Seminari Estatal Isonomia contra la Violència de Gènere Amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones

13/11/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 14 de novembre de 2017
Acte: XIII Seminari Estatal Isonomia contra la Violència de Gènere
Lloc: Sala de premsa del Rectorat de l’UJI
Entitat: Fundació Isonomia
Breu descripció: La Fundació Isonomia organitza, amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, el XIII Seminari Estatal Isonomia contra la Violència de Gènere que aquest any tindrà com a eix central els protocols de coordinació i el treball en xarxa, elements imprescindibles per desenvolupar i potenciar una actuació coordinada que permeta prevenir la violència contra les dones i un tractament globalitzat i integral de les dones i criatures que són víctimes d'aquest tipus de violència. El seminari es pot convalidar per 0,5 crèdits ECTS.

A les 9.30 hores està previst el lliurament del premi contra la violència de gènere que anualment atorga Isonomia i que en aquesta edició ha recaigut en el grup de dones "Juntes" de Cruz Roja Espanyola a Castelló. El guardó serà recollit pel vicepresident de l'àrea d'Intervenció Social i Ocupació d'aquesta entitat, el professor de l'UJI Antonio Fayos, acompanyant per Raquel Martí i la resta de voluntàries.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions