Jornada: Actualització en cures d'infermeria en el pacient amb disfàgia orofaríngia Les jornades són gratuïtes i estan dirigides a l'alumnat del Grau d'Infermeria i als professionals d'infermeria

26/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El departament d'Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut (FCS) de la Universitat Jaume I, en col·laboració amb el Consorci Hospitalari Provincial, ha organitzat les II Jornades d'actualització en cures d'Infermeria en el pacient amb disfàgia orofaríngia, que se celebraran el dimarts 26 de setembre de 2017 en el saló d'actes del centre. La disfàgia és el terme mèdic per al símptoma de dificultat en la deglució,  és una sensació que indica la dificultat en el passatge de sòlids o líquids de la boca a l'estómac. 

 Les jornades són gratuïtes i estan dirigides a l'alumnat del Grau d'Infermeria i als professionals d'infermeria que desitgen actualitzar els seus coneixements sobre el maneig de la disfàgia. L'alumnat que ho desitge podrà presentar una memòria de continguts sobre la jornada i obtindrà 0,5 crèdits. 

La professora d'Infermeria, Pilar Molés Julio, dirigeix aquesta jornada que inauguraran, a les 9.30 hores, Eladio J. Collado, vicedegà d'Infermeria de l’UJI, i Mª Dolores Carbonell, directora d'Infermeria de l'Hospital Provincial de Castelló. Diferents metges i professionals de la salut de l'Hospital oferiran conferències sobre la disfàgia orofaríngia, les proves de screening, la higiene oral en el pacient amb disfàgia o les pautes d'administració de l'aliment i taller de textures.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions