Inscripció: Competicions Internes de l'UJI Hi ha 14 modalitats diferents, oferint la possibilitat de practicar esport sense eixir del campus

21/07/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El pròxim més d’octubre comencen les lligues i tornejos de competició interna organitzats pel Servei d’Esports de l’UJI. Actualment hi ha 14 modalitats diferents, oferint la possibilitat de practicar esport sense eixir del campus. Els sistemes de competició són diferents segons modalitat.

El primer és la lliga anual, que es desenvolupen d'octubre a maig, amb els esports Futbol Sala, Futbol 7, Pàdel principiants, Pàdel avançats i Tennis avançats. Aquest sistema s’ha cosolidat any darrere any i t'asseguren un partit a la setmana, sense necessitat de reservar pista, on coneixeràs gent nova per practicar el teu esport.

El segon sistema de competició és el format de Torneig puntual, amb els esports de Bàsquet 3x3, Escacs, Natació, Tennis Taula i Tetratló, aquest tipus de competicions són puntuals, i es desenvolupen  en 1,3 ó 4 dates.

El tercer sistema de competició és el format de Torneigs classificatoris CADU, amb els esports de Bàdminton, Esquaix, Frontennis, Tennis Taula i Vòlei Platja.

Finalment hi ha el sistema de competició de Torneig Hivern i Torneig Primavera, on el Servei d’Esports ofereix competicions semestrals perquè els participants puguen modificar i provar diferents esports al llarg del curs acadèmic, les modalitats són: Bàdminton, Esquaix, Pàdel, Tennis, Frontennis, Vòlei Platja i Orientació.

Tot això de manera còmoda amb horaris flexibles, ajornaments on-line, resultats i classificacions actualitzades a l'instant i premis per als guanyadors.

APUNTA'T!!!
Més informació
 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions