Taller: «Com transformar la teua tesi o recerca en una empresa» Espaitec i Fundació Globalis ajudaran investigadors i doctorands de l'UJI a endinsar-se en el món empresarial

14/11/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 17 novembre 2016
Esdeveniment: Taller
Títol: «Com transformar la teua tesi o recerca en una empresa»
Lloc: Espaitec 1
Hora: 9 h
Entitat: Universitat Jaume I. Espaitec.
Breu descripció: El taller pràctic «Com transformar la teua tesi o recerca en una empresa» pretén dotar els investigadors de capacitats singulars que els ajuden a encarar els reptes amb els quals s'enfronta la societat en general des de l'àmbit del món professional. La sessió tindrà lloc el dilluns 14 de novembre de 2016 de 9 a 13 hores a la sala e’suc de l'edifici Espaitec 1 del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I. L'acte de benvinguda comptarà amb la presència del vicerector d'Investigació i Doctorat de l'UJI, Jesús Lancis.

L'objectiu principal d'aquesta activitat, organitzada per Fundació Globalis i Espaitec, és testar si les tesis o treballs de recerca presentats poden ser l'inici per a la creació d'una empresa. La jornada compta amb la col·laboració de l'Oficina de Cooperació en Recerca i Desenvolupament Tecnològic de l'UJI (OCIT), UJI Emprèn i Càtedra Increa, que durant el taller presentaran les diferents eines de suport per a l'engegada d'idees en forma de negoci oferides per la Universitat Jaume I. 

Aquest taller està dirigit a professors, investigadors i responsables de grups de recerca de l’UJI, doctorands i estudiants de l'Escola de Doctorat de l’UJI, i qualsevol persona vinculada amb la comunitat universitària que tinga una idea que haja sorgit d'un treball de recerca i vulga validar la seua viabilitat en el mercat.

L'esdeveniment s'emmarca dins d'un conjunt d'accions de dinamització promogudes per Espaitec per a impulsar la generació d'empreses innovadores des de la Universitat Jaume I. El taller compta amb el patrocini de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i pretén ser només el principi d'una sèrie d'accions a realitzar durant 2017, entre les quals es troba el suport a la creació d'empreses innovadores sorgides d'aquestes idees prèviament avaluades. 

Més informació i inscripcions en www.espaitec.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions