Workshop REBIUN La Universitat Jaume I acull el XV Workshop de la Xarxa de Biblioteques Universitàries Espanyoles 

26/09/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I acull, en el marc de la celebració del seu 25 aniversari, el XV Workshop de la Xarxa de Biblioteques Universitàries Espanyoles (REBIUN) que se celebrarà els dies 29 i 30 de setembre de 2016, en aquesta ocasió sota el títol «Dades i Biblioteques».

Les jornades, organitzades per la Biblioteca de l’UJI, se centraran en la gestió de les dades i les noves línies de treball relacionades amb les dades que s'obrin en les biblioteques universitàries. Per a açò, s'abordaran conceptes com Big Data, Open Data, Research Data, entre d’altres, i es presentaran, a través de conferències, comunicacions i tallers, projectes i experiències que s'estan duent a terme en les universitats en aquest àmbit. 

Les jornades compten amb més de 200 inscrits, procedents de quasi totes les biblioteques universitàries espanyoles.

REBIUN és la comissió sectorial de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) en la qual estan representades totes les biblioteques universitàries i científiques espanyoles. REBIUN està formada per les biblioteques de les 76 universitats membres de la CRUE i el CSIC. 

Informació i programa 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions