Jornada Càtedra Reciplasa de l'UJI La Càtedra Reciplasa de l’UJI exposa en una jornada divulgativa la investigació en els camps dels residus i les aigües residuals

25/05/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra Reciplasa de la Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat per dijous 26 de maig de 2016 a partir de les 16 hores en la sala de premsa de Rectorat una sessió de presentacions en què el personal investigador de l’Institut Universitari de Plaguicides i Aigües (IUPA), el Grup d’Investigació en Enginyeria de Residus (INGRES) i l’empresa Reciplasa donaran a conèixer el seu treball i alguns dels resultats obtinguts.

La jornada de divulgació científica s’iniciarà amb la intervenció d’investigadors de l’Institut de Plaguicides i Aigües que explicaran el treball que realitzen des de fa deu anys en els camps d’anàlisi d’aigües residuals i d’aigües de l’entorn. Seguidament, Antonio Gallardo, director del Grup d’Enginyeria de Residus comentarà les seues investigacions sobre residus sòlids i per finalitzar intervindrà Fernando Albarrán, director tècnic de l’empresa Reciplasa que també mostrarà la seua tasca de recerca. Les presentacions duraran al voltant de vint minuts cadascuna i s’ha programat una ronda de preguntes al final de cada una d’elles. 

La Càtedra Reciplasa de l’UJI té com a objectius generals el foment de la docència, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació en el sector de gestió i tractament de residus sòlids urbans. A més de les activitats d’interès general que s’organitzen com jornades, congressos o conferències, el conveni de creació de la càtedra contempla el desenvolupament de dos projectes d’investigació: un sobre el control de contaminants orgànics en les aigües de l’entorn de la planta que executarà l’Institut Universitari de Plaguicides i Aigües i un altre sobre la catalogació de CSR i la seua utilització en instal·lacions que realitzarà el Grup d’Investigació en Enginyeria de Residus (INGRES).

Càtedra Reciplasa de l’UJI

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions