Informació dels assumptes tractats en el Consell de Govern Sessió número 08/2016 (27 de setembre de 2016)

27/09/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Consell de Govern de l’UJI aprova el reglament de l’Institut Universitari de Llengües Modernes Aplicades
El Consell de Govern de l’UJI ha aprovat el reglament intern de l’Institut Universitari de Llengües Modernes Aplicades de la Universitat d’Alacant, la Universitat Jaume I i la Universitat de València (IULMA).

L’IULMA es crea com un centre d’investigació, docència i serveis, sense ànim de lucre, dirigit a la sistematització i difusió del coneixement de les llengües modernes aplicades. Al reglament també es contemplen les finalitats de l’Institut, l’organització del mateix, els òrgans de govern i les seues funcions, així com els seu règim econòmic i acadèmic.

El reglament entrarà en vigor a partir de l’endemà de la seua aprovació pels consells de govern de les universitats integrants de l’IULMA.

L’UJI aprova la Normativa sobre condicions d’ús de l’Aula Virtual
El Consell de Govern ha aprovat la normativa sobre les condicions d’ús de l’Aula Virtual, l’entorn virtual d’ensenyament i aprenentatge que té com a finalitat donar suport complementari a les classes presencials i realitzar cursos totalment a distància. La nova normativa estableix en nou articles disposicions sobre l’accés dels usuaris i usuàries; la privacitat, la propietat intel·lectual, la creació de cursos o el suport, entre altres temes.

L’UJI actualitza la retribució del professorat que impartirà els cursos de postgrau propis
El Consell de Govern ha aprovat l’actualització de la retribució del professorat que imparteix els cursos de postgrau per tal de revisar la forqueta de preus establida des de 2008. Després de fer una anàlisi de les retribucions actuals i amb l’objecte d’adaptar-les a l’actual situació econòmico-financera, es proposa que la forqueta passe d’una retribució mínima de 60 euros/hora i un màxima de 120 euros/hora a un mínim de 30 i un màxim de 90 euros/hora. La modificació cal que siga aprovada posteriorment pel Consell Social a proposta del Consell de Govern.

L’UJI concedeix quatre permisos per realitzar estades superiors a tres mesos
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat quatre llicències per a estades superiors a tres mesos per a membres del personal investigador en formació dels departaments d’Estudis Anglesos; Educació i Enginyeria i Ciència dels Computadors, que realitzaran estades a la University of Amsterdam; la Universidad de Sevilla; la University of Arizona (EEUU); i la Universidad Complutense de Madrid.

L’UJI aprova el Programa de Doctorat en Disseny, Gestió i Avaluació de Polítiques Públiques de Benestar Social
El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat el Programa de Doctorat en Disseny, Gestió i Avaluació de Polítiques Públiques de Benestar Social i la seua memòria de verificació. El programa, que comptava amb els informes favorables del Comitè de Direcció de l’Escola de Doctorat, s’impartirà amb caràcter interuniversitari per la Universitat Jaume I i la Universitat de València.  

 
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions