Informació dels assumptes tractats en el Consell de Govern Sessió número 6/2017 (23 maig de 2017)

25/05/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Consell de Govern condemna l’atemptat terrorista a Manchester

El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha iniciat  la sessió extraordinària guardant un minut de silenci per mostrar el seu rebuig al terrorisme davant l’atemptat perpetrat al Manchester Arena. Així mateix, ha expressat el seu suport a les víctimes i a les seues famílies.

 

El Consell de Govern aprova la modificació de l’oferta pública d’ocupació de PDI 2017

El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat per unanimitat la proposta de modificació de l’oferta pública d’ocupació de personal docent i investigador de 2017 per adaptar-la a la taxa de reposició corresponent d’acord amb el Reial-Decret-llei 6/2017, de 31 de març, que fixa una taxa de reposició d’efectius de fins un màxim del 100% per als cossos de catedràtics d’universitat, de professors titulars d’universitat i professors contractats doctors, sempre que per part de les administracions publiques de les que depenen s’autoritzen les corresponents convocatòries.

La nova proposta aprovada, una vegada autoritzada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, contempla la convocatòria per torn lliure de nou places de professorat titular d’Universitat i tres de professorat contractat doctor, i la convocatòria de nou places de promoció interna per a l’accés al cos de catedràtics d’universitat.

Aquesta modificació substitueix l’anterior oferta d’ocupació aprovada en gener pel Consell de Govern en la que es contemplava la convocatòria de vuit places per torn lliure i sis per promoció interna.

 

Modificació d’un lloc de treball del PAS

El Consell de Govern ha aprovat per unanimitat una modificació en el lloc de treball 10.348, administratiu/va, adscrit al servei de Contractació i Assumptes Generals, amb classificació C1-16-E033, amb horari mati i vesprada, que passa a ser un lloc de treball C1-16-E024, amb jornada matí.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions