Informació dels assumptes tractats en el Consell de Govern Sessió número 4/2017 (25 d'abril de 2017)

25/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El rector anima a la comunitat universitària a participar en l’elaboració del Codi Ètic

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, ha informat al Consell de Govern de l’inici del procés de participació en el debat del futur Codi Ètic de la institució, que s’inicia avui, 25 d’abril, i continuarà obert fins el pròxim 20 de maig. Climent ha animat a la comunitat universitària a participar en aquest procés a través de la pàgina web www.codietic.uji.es i a través de les assemblees obertes previstes per als dies 2 i 3 de maig per a PDI i PAS i per a estudiantat, respectivament. Climent ha destacat que el Codi Ètic té com objectiu consolidar els valors que defineixen el caràcter i la identitat de l’UJI, així com les normes que han d’inspirar la conducta dels membres de la comunitat universitària. El codi representa el primer pas del Pla de Responsabilitat Social Universitària RSUJI, que va ser presentat al Claustre el 13 de juny de 2016 i que s'emmarca en el Pla Estratègic 2018 de l’UJI, i tindrà continuïtat en el futur amb el desplegament de codis de bones pràctiques, l’elaboració de la memòria de Responsabilitat Social Universitària de l’UJI i la creació d’un canal ètic de consultes i suggeriments.

 

Climent informa sobre els actes pel Dia del Llibre

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, ha informat al Consell de Govern dels actes previstos amb motiu del Dia del Llibre, que començaran el dimecres 26 d’abril de 2017. Des de les 9.30 hores i durant tot el matí, es faran diverses activitats amb l’alumnat de 2n i 3r d'Infantil i de 1r i 2n de Primària del CEIP Vicente Artero de Castelló. El rector de l’UJI, Vicent Climent, acompanyat pel director territorial d’Educació, Robert Roig, el director de la Biblioteca, Vicent Falomir, i la degana de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, Rosa Agost, donaran la benvinguda en una jornada que comptarà amb el Contacontes Pep Castellano, una visita a la biblioteca i altres activitats. Finalment, es realitzarà un lliurament de llibres. A més, Vox UJI Ràdio emetrà un programa especial des de l'Àgora de 9:30 a 12:30 hores.

Per altra banda, la Biblioteca de la Universitat Jaume I han organitzat amb la Fundació Germà Colón una conferència per dijous 27 d’abril a les 12 hores a la sala de graus de la Facultat de Ciències Humanes i Socials sota el títol «El context italià i l’autoria de Curial e Güelfa», a càrrec d’Abel Soler.

A més a més, divendres 28 d’abril, a partir de les 11 hores es presentarà la Biblioteca Digital al Menador espai cultural. El mateix matí, a les 12.30 hores, es farà una lectura pública a la Biblioteca UJI d’algunes obres del poeta Miguel Hernández, ja que 2017 ha sigut declarat «Any Miguel Hernández» amb motiu del 75 aniversari de la seua mort. Per últim, es realitzarà la presentació al vestíbul de la mateixa Biblioteca de les novetats bibliogràfiques que han estat sol·licitades pels membres de la comunitat universitària dins de la campanya «Quins llibres t’agradaria tenir a la Biblioteca?».
 

El Consell de Govern aprova els comptes anuals 2016 de l'UJI i de les entitats dependents

El Consell de Govern ha aprovat els comptes anuals de la Universitat Jaume I corresponents a l’exercici 2016, comptes en què es compleixen els criteris d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera. Així mateix, també ha aprovat els comptes anuals de 2016 de les entitats dependents de l’UJI: Fundació Universitat-Empresa, Fundació General, Parc Tecnològic Empresarial, Fundació Germà Colón i Fundació Isonomia.

 

L’UJI aprova el calendari electoral per la direcció del Departament d’Enginyeria i Ciència dels Computadors

El Consell de Govern de l’UJI ha aprovat el calendari electoral per a elegir la direcció del Departament d’Enginyeria i Ciència dels Computadors. El cens es publicarà el 22 de maig i les candidatures podran presentar-se del 5 al 13 de juny. Els dies 20 i 21 de juny es podrà votar anticipadament i el dia 22 de juny es realitzarà l’elecció. El resultat provisional es publicarà el 23 de juny i el dia 28 la proclamació definitiva. Si fóra necessària una segona volta es realitzaria el 3 de juliol de 2017.

 

L’UJI aprova la declaració dels locals A14 i A16 de l'Àgora com a béns demanials

El Consell de Govern ha aprovat la declaració dels locals A14 i A16 de l’Àgora de la Universitat Jaume com a béns demanials, amb la finalitat d’ubicar en el primer d’ells serveis de la mateixa universitat i el segon adscriure’l a la Fundació General de la Universitat.

 

Designació d'un/a vocal en el Patronat de la Fundació Isonomia

El Consell de Govern ha aprovat el nomenament de la professora Maria José Senent Vidal, del Departament de Dret Privat, com a vocal en el Patronat de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, en substitució de la professora Asunción Ventura Franch qui s’ha incorporat com a consellera al Consell Jurídica Consultiu de la Comunitat Valenciana.

 

El Consell de Govern de l’UJI aprova el reglament de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau

El Consell de Govern de l’UJI ha aprovat el reglament intern de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau de la Universitat d’Alacant i la Universitat Jaume I (IUDESP).

L’IUDESP es crea amb l’objectiu d’introduir en la seua activitat la transmissió dels valors de pau, solidaritat i diversitat entre les persones, les cultures i els pobles; contribuint en la seua tasca al desenvolupament dels drets humans, la defensa de la justícia social i la protecció del medi ambient. Per això, entre els seus objectius també està la divulgació de coneixement cap a la societat; i el compromís i el treball per a la transformació d’aquesta cap als fins apuntats anteriorment, així com la investigació i la docència universitària.

El reglament entrarà en vigor a partir de l’endemà que haja sigut publicat en els respectius butlletins oficials d’ambdues universitats.

 

L’UJI concedeix dues llicències per realitzar estades superiors a tres mesos

El Consell de Govern de la Universitat Jaume I ha aprovat dues llicències per a estades superiors a tres mesos per a dos membres del personal investigador dels departaments d’Enginyeria Mecànica i Construcció i d’Administració d’Empreses i Màrqueting, que realitzaran estades al Karlsruhe Institute of Technology (Alemanya) i Rajamangala University of Technology Thanyaburi (RMUTT) a Tailàndia.

 

 

 
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions