Informació dels assumptes tractas en el Claustre Sessió número 8 (9 julio de 2013)

09/07/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El rector informa de la modificació dels Estatuts 

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, ha informat al Claustre de la modificació dels Estatuts de la Universitat d'acord a la sentència del Tribunal Constitucional que reconeix la legitimitat de l'UJI per a utilitzar la denominació del valencià com "acadèmicament llengua catalana", i que ha estat publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana el 10 de juny de 2013. La modificació estatutària afecta a l'article 5, apartat i, així com a la disposició addicional tretzena. 

Climent informa de l'acord amb el Consell per a la implementació del mapa de titulacions 

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, ha informat al Claustre de l'acord marc signat el passat 19 de juny entre el Consell i les cinc universitats publiques valencianes per a la implementació del mapa de titulacions. 

El rector informa de l'aprovació del reglament de la Facultat de Ciències de la Salut 

El rector de la UJI, Vicent Climent, ha informat al Claustre de l'aprovació, per part del Consell de Govern, del reglament de la Facultat de Ciències de la Salut de l'UJI, creada en 2011 i en la qual es recullen els estudis dels àmbits de nova creació d'Infermeria i Medicina, i de l'àmbit de la Psicologia, adscrits fins a eixa data a la Facultat de Ciències Humanes i Socials. 

El Tribunal de Comptes arxiva l'expedient dels incentius a la jubilació 

El Tribunal de Comptes ha arxivat definitivament l'expedient obert a la Universitat Jaume I pel programa d'incentius a la jubilació, segons ha informat al Claustre el rector, Vicent Climent. 

Climent informa del nomenament de Breva com a nou president del Consell Social 

El rector de la UJI, Vicent Climent, ha informat al Claustre de la designació de l'advocat José Luis Breva, per part del president de la Generalitat Valenciana, com a nou president del Consell Social de la Universitat Jaume I, que es va produir el passat 21 de juny i que va entrar en vigor el 24 de juny, amb la seva publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. 

El rector lliura les credencials a tres nous claustrals 

Noemí Sanchis Ferriols, en representació del Personal d'Administració i Serveis (PAS); Miguel Ángel Gimeno Navarro, en representació del Personal Docent i Investigador (PDI); i Ignacio Calduch Obiol, en representació de l'estudiantat, han rebut avui les seues credencials com a nous membres del Claustre de la Universitat Jaume I, en substitució de F. Xavier Garcia Belmonte, Emmanuela Molina Cabedo i David Pinyana García, respectivament, que han causat baixa. 

El Claustre tria Jesús Rosell com a suplent de la presidència de la Junta Electoral 

El Claustre de la Universitat Jaume I ha triat al professor Jesús Rosell com a representant suplent de la presidència de la Junta Electoral per 77 vots a favor i 6 en blanc, en una votació que requeria majoria absoluta, fixada en 71 vots. 

David González, nou representant del PAS del Claustre en el Consell de Govern 

El Claustre ha triat David González Alamilla com a nou representant del PAS del Claustre en el Consell de Govern per 12 vots a favor i un en blanc. González Alamilla substituirà en aquest òrgan a F. Xavier García Belmonte, que ha causat baixa com a claustral. 

El Claustre rebutja per 52 en contra i 2 abstencions l'informe Wert sobre el futur de la Universitat 

El Claustre de la Universitat Jaume I ha rebutjat de manera contundent, amb 52 vots en contra i 2 abstencions, l'informe “Proposades per a la reforma i millora de la qualitat i eficiència del sistema universitari espanyol”, encarregat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esports a una comissió d'experts i conegut com a "informe Wert". El Claustre així mateix ha debatut de manera àmplia l'informe i ha aprovat un document alternatiu que recull el posicionament de la Universitat Jaume I sobre aquesta qüestió.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions