Primer estudi que estima la mortalitat prematura i els cases d'asma associats a l'exposició a diòxid de nitrogen emès per les cuines de gas a Europa Investigadors de l'UJI realitzen el primer estudi a nivell europeu estimant l'impacte en salut i el seu cost econòmic a l'exposició associat a diòxid de nitrogen, un gas tòxic emés per les cuines de gas.

24/10/2024 | FCS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Pròximament l'informe titulat "Assesment of the health  impacts and costs associated with indoor nitrogen dioxide exposure related to gas cooking in the European Union and the United Kingdom"  apareixerà publicat ací a les 00:01 CET del 28 d'octubre.

En aquest estudi s'examinaran les repercussions sanitàries i els costos econòmics de la contaminació de l'aire interior causada per la cuina de gas a la Unió Europea i el Regne Unit. Basant-se en els resultats d'una nova avaluació de l'impacte sobre la salut, el document posarà en relleu la urgència d'abordar aquest problema de salut pública que sovint es passa per alt i esbossarà recomanacions per a la transició a tecnologies de cocció més netes i segures.

Gràcies pel vostre interès en la investigació que duem a terme a la Universitat Jaume I.

Enllaç a l'informe: http://hdl.handle.net/10234/692234

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut