Comptes, autenticació i contrasenyes

Ajuda amb la gestió del compte d'usuari i clau d'accés

El compte d'usuari és la identitat online en l'UJI. Amb la credencial (combinació de nom d'usuari i clau d'accés) es pot accedir al correu electrònic, els ordinadors connectats a la xarxa, la gestió administrativa, l'Aula Virtual o els serveis d'impressió, entre d'altres.

Autenticació amb doble factor

Mesura de seguretat per accedir a alguns dels serveis i aplicacions informàtiques que requereix, a més del nom d'usuari i clau d'accés, un codi de verificació extra. Amb aquest mètode de control es compleix la normativa que marca l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS).

Canviar la clau d'accés a Oracle

Procediment per al canvi de la clau d'accés a la base de dades corporativa de l'UJI.

Eines bàsiques per a comprovar l'activitat del compte d'usuari

Aplicacions i recursos perquè els usuaris puguen comprovar si el seu compte s'ha vist compromès i recopilació de consells per mantenir protegit l'ordinador.

Mecanisme 'No recorde cap dada'

Procediment extraordinari quan l'usuari no recorda amb quin NIF, mòbil, nom i cognoms exactes es va fer el seu registre inicial a la Universitat.

Política de les claus d'accés

Característiques de les claus d'accés seguint les recomanacions de les auditories de seguretat anuals i la normativa sobre la gestió de la seguretat de la informació.

Portal captiu

Portal per on passen i s'identifiquen els usuaris de la xarxa wifi de l'UJI.

Què fer per donar accés a la UJInet o altres recursos TIC a un visitant de l'UJI

Persones que no tenen un vincle amb l'UJI i que necessiten, per exemple, accedir a la xarxa sense fil o a equips d'una unitat organitzativa.

Vincles: Comptes corporatius d'usuari i rols.

Les persones vinculades a la Universitat tenen dret i/o obligació a disposar d'un compte corporatiu d'usuari. Hi ha diferents tipus de vincles, rols i estats.