Universitat Jaume I - UJI - Castello

Universitat Jaume I

M'agrada l'UJI

Seguir l'UJI a les xarxes socials et permetrà conèixer a l'instant les notícies i informacions de la Universitat i establir un contacte directe per a conversar, donar la teua opinió sobre les activitats i compartir informació d'interés.
Segueix-nos en:


Facebook

Twitter

Youtube
 • Compartim diferents produccions audiovisuals sobre graus, publicacions o exposicions. També hi trobaràs notícies i una llista de reproducció dedicada exclusivament a la ciència. Pots subscriure-t'hi i saber a l'instant quan hem pujat un nou vídeo.
  Canal de l'UJI a YouTube

Tuenti

Pinterest
 • Publiquem imatges en diferents taulers, entre els quals trobaràs l'oferta formativa i investigadora de la Universitat Jaume I.
  Perfil de l'UJI a Pinterest

Flickr
 • Posem a la teua disposició fotografies de l'UJI que podràs utilitzar en les teues presentacions, ja que es troben davall llicència Creative Commons.
  Galería de l'UJI a Flickr

Ivoox
 • Vox UJI Ràdio té el seu propi canal en aquesta xarxa social d'àudio en què podràs escoltar, descarregar, valorar i recomanar els programes.
  Canal de Vox UJI Ràdio a iVoox

linked in
 • En aquesta xarxa social de professionals publiquem també tota la informació sobre màsters universitaris.
  Pàgina de l'UJI a LinkedIn

Slideshare
Issuu
 • Pugem publicacions i catàlegs que es poden visualitzar, compartir en xarxes socials i llegir en pantalla de forma senzilla i atractiva.
  Canal de l'UJI a Issuu

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Data de modificació: 07/05/2013 10:27
Informació i consultes: Bústia UJI | Polítiques generals i de campus
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16