Universitat Jaume I - UJI - Castello

Servei d'Informàtica
Serveis

    SUPORT I CONTACTE WI-FI


  Si tenéis problemas o dudas con la conexión, deberás contactar con soporte:
   
  • Mediante un comunicado de intervención CAU (Centro de Atención a Usuarios)

  • ATENCIÓN PRESENCIAL
   (este servicio se prestará en el Servei d'Informàtica - 2ª planta Rectorado)

  • Horario de atención será de lunes a viernes 12:00 a 14:00 horas y martes de 16:00 a 18:00 horas

   

   


  Connexió a la xarxa amb dispositius mòbils

  Si necessites connectar el teu dispositiu mòbil a internet, pots fer-ho mitjançant la xarxa sense fil o bé connectant-te a les rosetes situades en les sales d'ús comú (sales de reunió, d'actes, zones d'estudi, etc. ...). Per això només cal que tingues un compte d'usuari actiu de la Universitat Jaume I i utilitzar un dels mecanismes que es descriu a continuació.

  A més, si ets personal docent i investigador (PDI) o personal d'administració i serveis (PAS) d'aquesta Universitat, pots activar la connexió, durant un període màxim de 15 dies com a "personal visitant", mitjançant un formulari en línia.

   

  Mecanismes de connexió

  La connexió a Internet mitjançant el portal captiu és més fàcil d'utilitzar, ja que no requereix cap configuració addicional en el terminal amb el qual volem connectar-nos, (smartphone, ordinador portàtil, tableta tàctil, etc ....). Aquesta és recomanable sempre que NO intercanviem informació confidencial ja que aquest no proporciona un mecanisme de xifrat.

  El portal captiu únicament és accessible des de dins del Campus universitari (xarxa sense fil UJI [SSID UJI] i rosetes d'ús comú).

  Podeu consultar: Guía d'ús del portal captiu

   

  El servei de connexió a la xarxa eduroam permet que estudiants, investigadors i personal de les institucions participants en aquest projecte, tinguen connectivitat a Internet, usant les credencials (usuari i clau d'accés) corporatives, tant en el seu propi campus com quan visiten altres institucions participants.

  Aquest mecanisme només és accessible des del campus universitari (WI-FI eduroam [SSID eduroam]) i és el més apropiat per utilitzar amb terminals de telefonia mòbils perquè únicament necessiten paràmetres bàsics inicials.

  Podeu consultar: eduroam

   

  Acceso per VPN. Aquest es pot utilitzar tant des de la xarxa WI-FI i rosetes d'ús comú, com des de qualsevol altre punt amb connexió a Internet.

  Per utilitzar la connexió és necessària la instal·lació a l'ordinador d'un programa anomenat "Client VPN", el que complica el seu ús. Per contra, la informació viatja xifrada, de manera que és el més apropiat quan es vol intercanviar informació confidencial.

  L'accés per VPN és necessari quan es vol utilitzar recursos de la Universitat Jaume I des d'Internet, que no estan oberts a tothom i requereixen ser accedits des d'una adreça IP de la UJInet, com per exemple, l'accés a revistes subscrites per la Universitat, l'accés al'ordinador assignat del despatx de l'domicili, gestió remota, etc ...

  Podeu consultar: FREEnet

   

  Taula de configuració de dispositius

   
   

   
   

  Ordenadores / Ordinadors

  Consulta información


  Consulta información


  Consulta informació

   

  Dipsositivos móviles / Dispositius mòbils

  Consulta información


  Consulta información


  Consulta información


  Consulta información


  Consulta información


  Otros dispositivos /
  Altres dispositius
  - -

  Consulta información   Informació proporcionada per: Servei d'Informàtica
  Data de modificació: 30/10/2013 13:57
  Informació i consultes: Bústia UJI | Polítiques generals i de campus
  Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16