Universitat Jaume I - UJI - Castello

Programa Campus Obert
Servei de Comunicació i Publicacions

  Seu de la Ciutat (Llotja del Cànem)

  Diàlegs a la Llotja: Cristina Botella. Què pot fer la Psicologia Clínica del segle XXI per nosaltres?

  Diàlegs llotjaEl dilluns 6 d’octubre a les 19 hores a la Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I (C/ Cavallers, 1 - Castelló de la Plana 12001), tindrà lloc una nova sessió de Diàlegs a la Llotja.

  En aquesta sessió i sota el títol Què pot fer la Psicologia Clínica del segle XXI per nosaltres? (PDF) Cristina Botella Arbona, Catedràtica de la Universitat Jaume I.Directora del Grup d’Investigació Labpsitec. Directora del Servei d’Assistència Psicològica (SAP) de la Universitat Jaume I, i directora del màster amb menció de qualitat Psicopatologia, Salut i Neuropsicologia de la Universitat Jaume I. Serà entrevistada per Azucena García-Palacios, professora titular de Psicopatologia.

  Cristina Botella Arbona, és una notable investigadora en l’àmbit de la Psicologia Clínica i les Noves Tecnologies. Les seues aportacions en aquest camp són reconegudes internacionalment, i ha rebut distints premis al llarg de la seua carrera fruit d’una dedicació encomiable a la Ciència.

  Actualitat 

  Més informació 

  Reservori d'activitats

   Contacte

   

  Seu de la Ciutat. Llotja del Cànem
  C/ Cavallers, 1
  12001 Castelló de la Plana 
  Tel. 964 387980
  seudelaciutat@uji.es


   
  Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
  Data de modificació: 29/09/2014 14:02
  Informació i consultes: Bústia UJI | Polítiques generals i de campus
  Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16