Universitat Jaume I - UJI - Castello

SAUJI
Societat d'Amics i Antics Alumnes de l'UJI

Carnet de soci

Icona Carnet de sociPer aconseguir que els nostres socis puguen identificar-se com a membres de SAUJI i gaudir dels avantatges, hem confeccionat un carnet d’identificació personal i intransferible, el mateix que ja disposa l’estudiantat de la Universitat Jaume I.

Aquest carnet és una targeta intel·ligent, que porta un xip per optimar la identificació del soci i l'ús dels serveis i instal·lacions universitàries. Del mateix mode, amb aquest carnet podreu gaudir de tots els avantatges econòmics que la SAUJI aconsegueix per als seus socis*. Aquest catàleg s’anirà actualitzant periòdicament oferint avantatges anuals i avantatges puntuals, pel que és aconsellable que el visiteu freqüentment.

El període de validesa del carnet és de 5 anys, temps passat el qual podràs renovar-lo. No obstant, en el moment que l’usuari deixe de formar part de la SAUJI veurà anul·lades les seues funcions.

*Consultar catàleg per vore l’acreditació necessària en cada cas, ja que en algun d’ells és possible que és necessite, a banda del carnet, alguna altra documentació suplementària.

Modalitats del carnet de soci

Existeixen diferents modalitats del carnet, que podreu triar en fer-vos socis. Si al moment de la inscripció o de fer-nos arribar la fotografia no elegiu cap tipus, per defecte se us tramitarà el “Carnet UJI”.

a) Menors de 30 anys:

 • Carnet UJI: carnet acreditatiu amb aplicacions acadèmiques i administratives.
 • Cargeta Jove UJI: A més de ser carnet de soci, incorpora sense cap cost addicional, el carnet jove de l’IVAJ i totes les funcions pròpies d’una targeta Visa Electron Cash de Bancaixa per a poder disposar de diners en caixers o comprar en comerços de tot el mon. L’emissió d’aquesta Cargeta Jove UJI implicarà que Bancaixa comunicarà les vostres dades a ‘IVAJ.
  Haureu de recollir-lo a l’oficina de Bancaixa – UNIVERSITAT JAUME I.
  Podeu exercir del drets que vos reserva la Llei Orgànica 15/1999 davant el Servei d’Atenció al Client de Bancaixa, C/General Tovar, 3, 46003 València, o a l’apartat de correus: 114 F.D. 46080 València. Podeu trobar més informació sobre la Cargeta de Bancaja a la següent adreça web: http://bancaja.es/VAL/productos/fichaProductos.aspx?ID=360

b) Majors de 30 anys:

 • Carnet UJI: carnet acreditatiu amb aplicacions acadèmiques i administratives.
 • Cargeta UJI: A més de ser carnet universitari, incorpora sense cap cost addicional, totes les funcions pròpies d’una targeta Visa Electron de Bancaixa, en cas que s’active, per a poder disposar de diners en caixers o comprar en comerços de tot el món.
  Haureu de recollir-lo a l’oficina de Bancaixa – UNIVERSITAT JAUME I.
  Per a l’expedició de les cargetes el vostre nom, adreça, DNI, fotografia, domicili, data de naixement i sexe seran comunicats a Bancaixa, per a l’obertura del compte vinculat a aquestes.
  Podeu exercir del drets que vos reserva la Llei Orgànica 15/1999 davant el Servei d’Atenció al Client de Bancaixa, C/General Tovar, 3, 46003 València, o a l’apartat de correus: 114 F.D. 46080 València. Podeu trobar més informació sobre la Cargeta de Bancaja a la següent adreça web: http://bancaja.es/VAL/productos/fichaProductos.aspx?ID=360

Què he de fer per aconseguir el meu carnet de soci?

Per a fer-se el carnet cal proporcionar una fotografia a color en format DNI a la SAUJI a través de qualsevol dels canals de comunicació oberts (correu ordinari, correu electrònic o personalment a les nostres oficines). L’expedició d’aquest carnet no té cap cost per al soci.

Si has tingut alguna relació anterior amb la Universitat i encara tens el carnet universitari no és necessari que ens presentes cap fotografia, ja que aquest carnet que posseeixes es torna a activar automàticament en el moment de la teua inscripció i et serveix com identificació de la teua condició de soci.

El carnet t'arribarà directament per correu ordinari al teu domicili en el termini aproximat d’un mes. Si passat aquest termini aproximant no t’arriba el teu carnet, pot ser que Correus haja tornat la carta a la SAUJI per un error en la direcció postal. Posa’t en contacte amb nosaltres i assegura’t de que les dades que vas facilitar a la fitxa eren correctes i actualitzades.

Què he de fer per renovar el meu carnet de soci?

La renovació del carnet no és automàtica. Per tant, i el teu carnet és a punt de caducar o ja ho ha fet, cal que ens envies una nova fotografia de a color en format DNI a la SAUJI a través de qualsevol dels canals de comunicació oberts (correu ordinari, correu electrònic o personalment a les nostres oficines).

La renovació d’aquest carnet no té cap cost per al soci.

El carnet t’arribarà directament per correu ordinari al teu domicili en el termini aproximat d’un mes. Si passat aquest termini aproximant no t’arriba el teu carnet, pot ser que Correus haja tornat la carta a la SAUJI per un error en la direcció postal. Posa’t en contacte amb nosaltres i assegura’t de que les dades que vas facilitar a la fitxa eren correctes i actualitzades

Què faig si perd el carnet o s’ha deteriorat i ja no funciona?

Si el teu carnet no té aplicacions bancàries, posa’t en contacte amb nosaltres i et demanarem un altre i te l’enviarem a casa.

En canvi, en cas de tindre Cargeta UJI o Cargeta Jove UJI has de demanar una nova a Bancaixa i fer que et donen de baixa la que has perdut.

He oblidat el codi de la meua Cargeta UJI / M'he equivocat al posar el codi més de tres vegades

Com en qualsevol altra targeta bancària, l’entitat financera s’encarrega de resoldre aquests problemes.


Informació proporcionada per: Societat d'Amics i Antics Alumnes de l'UJI
Data de modificació: 29/09/2010 09:31
Informació i consultes: Bústia UJI | Polítiques generals i de campus
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16