Universitat Jaume I - UJI - Castello

Publicacions de l'UJI
Servei de Comunicació i Publicacions

  La UNE exposa al públic les 109 obres que opten als Premis Nacionals d'Edició Universitària 2014

  La UNE exposa al públic les 109 obres que opten als Premis Nacionals d'Edició Universitària 2014

  Per segon any consecutiu des que es convoquen els Premis Nacionals d'Edició Universitària, qualsevol ciutadà que ho desitge tindrà l'oportunitat de veure i consultar els llibres que opten a la dissetena edició d'aquests guardons, que seran fallats per un jurat independent dijous que ve 18 de setembre. Les 109 obres que concorren estan exposades en l'espai UNE de la Llibreria Científica del CSIC des del 8 al 30 de setembre.

  Els Premis es concedeixen en deu modalitats diferents. D'una banda es premia la millor monografia en cadascuna de les quatre grans àrees de coneixement: Ciències Humanes i Socials, Ciències Experimentals i de Tecnologies, Ciències de la Salut i Ciències Jurídiques i Econòmiques. Per un altre, es reconeix la millor edició digital i multimèdia, la millor col·lecció i la millor traducció. I es distingeix també la col·laboració editorial premiant la millor coedició amb una editorial privada i la millor coedició interuniversitària.

  Les 109 obres que esperen ser premiades han sigut presentades per les editorials de les universitats d'Alacant, Autònoma de Barcelona, Autònoma de Madrid, Barcelona, Cadis, Cantàbria, Castella-la Manxa,Còrdova, Deusto, Granada, Huelva,Internacional d'Andalusia, Jaume I, Las Palmas de Gran Canària, Lleida,Murcia,Oviedo,Salamanca, Sant Jordi, Sant Pablo CEU, Santiago de Compostel·la, Sevilla, UNED,Valladolid i Zaragoza. I els següents centres d'investigació: Acadèmia Valenciana de la Llengua, Centre d'Estudis Polítics i Constitucionals, Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i Diputació de Sevilla.

  La Universitat Jaume I va ser mereixedora, juntament amb la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria, en l’edició passada del premi a la millor coedició Interuniversitaria, per l’obra La fiesta barroca. Los virreinatos americanos, de Víctor Mínguez, Inmaculada Rodríguez Moya, Pablo González Tornel i Juan Chiva. 

  Unión de Editoriales Universitarias Españolas   BUC    Associació d'Editors del Pais Valencià   40.000 Libros universitarios

  Contacte


  Publicacions de la Universitat Jaume I
  Servei de Comunicació i Publicacions

  Universitat Jaume I

  Edifici de Rectorat i Serveis Centrals. Planta 0.
  Campus del Riu Sec. 12071 - Castelló de la Plana
  Tel.: +34 964728821 - 8819. Fax: +34 964728832
  Adreça electrònica: publicacions@uji.es

   

  Data de modificació: 11/09/2014 12:03
  Informació i consultes: Bústia UJI | Polítiques generals i de campus
  Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16