Universitat Jaume I - UJI - Castello

Publicacions de l'UJI
Servei de Comunicació i Publicacions

  La Universitat Jaume I obri convocatòria 2014 per a publicar materials docents en obert

  La Universitat Jaume I obri convocatòria 2014 per a publicar materials docents en obert

  S’obri el termini que finalitzarà el 5 de setembre de 2014 perquè el professorat interessat a participar en el projecte presente una sol·licitud en la qual indique l’assignatura a què es refereix el seu material i aporte un esquema-resum del contingut, ajustat al programa de l’assignatura. Publicacions de la Universitat Jaume I publicarà les obres que superen el procés de selecció dins la col·lecció Sapientia que en l’actualitat s’apropa al centenar de títols.

  L'objecte del programa és incentivar l’elaboració i publicació en línia de materials docents amb assignació d’un ISBN i seguint els criteris d’avaluació prèvia als quals se sotmeten els originals que edita Publicacions de la Universitat Jaume I, de manera que quede garantida la qualitat acadèmica i formal dels continguts.

  Així mateix, es vol donar suport per a la traducció i revisió dels materials docents elaborats al professorat que assumisca la impartició de docència en llengües estrangeres. Es poden acollir a aquest apartat les assignatures optatives en les quals la docència s’imparteix en llengües estrangeres i també les assignatures troncals o obligatòries en les quals hi ha més d’un grup.

  La col·lecció Sapientia va obtenir una menció especial del jurat al XV Premis Nacionals d’Edició Universitària, convocats per la UNE,  en la categoria “Divulgació científica” per l’esforç i difusió en obert dels continguts de la col·lecció. 

  Unión de Editoriales Universitarias Españolas   BUC    Associació d'Editors del Pais Valencià   40.000 Libros universitarios

  Contacte


  Publicacions de la Universitat Jaume I
  Servei de Comunicació i Publicacions

  Universitat Jaume I

  Edifici de Rectorat i Serveis Centrals. Planta 0.
  Campus del Riu Sec. 12071 - Castelló de la Plana
  Tel.: +34 964728821 - 8819. Fax: +34 964728832
  Adreça electrònica: publicacions@uji.es

   

  Data de modificació: 25/07/2014 12:02
  Informació i consultes: Bústia UJI | Polítiques generals i de campus
  Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16