Universitat Jaume I - UJI - Castello

Publicacions de l'UJI
Servei de Comunicació i Publicacions

  Publicacions de la Universitat Jaume I a la Fira del Llibre de Buenos Aires, Argentina

  Publicacions de la Universitat Jaume I a la Fira del Llibre de Buenos Aires, Argentina

  Sota el pavelló de la Unión de Editoriales Universitarias Españolas  (UNE), trenta-dues editorials d'universitats i centres d'investigació acudeixen a la 40ª Fira del Llibre de Buenos Aires, que s’ha celebrat del 22 d'abril al 12 de maig, amb una mostra de més de 400 títols que abasten les més diverses àrees de coneixement i temàtiques: política, història, filosofia, dret, poesia, cinema, art, música, comunicació, medi ambient, astrologia, turisme i educació, entre unes altres.

  De les trenta-dues editorials que han particitat en la mostra, que són les de les universitats d'Almeria, Autònoma de Madrid, Autònoma de Barcelona, Barcelona, Cadis, Cantàbria, Castella-la Manxa, Internacional d'Andalusia, Jaén, Jaume I , La Llacuna, Las Palmas de Gran Canària, Lleó, Múrcia, Oberta de Catalunya, Oviedo, País Basc, Pontifícia Comillas, Pontifícia de Salamanca, Pública de Navarra, Rovira i Virgili, Salamanca, Sant Pablo CEU, Santiago de Compostel·la, València, Vigo, UNED i Saragossa; a més de les dels centres d'investigació Acadèmia Valenciana de la Llengua, Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i Diputació Provincial de Sevilla.

  Les editorials de les universitats de València i Oberta de Catalunya han aconseguit superar el centenar de títols venuts i comercialitzats. En segon lloc, en el rànking de vendes, les universitats de Barcelona, UNED i Salamanca. En tercer lloc, figurren les editorials universitàries Publicacions de la Universitat Jaume I, CSIC, CIS, Sevilla, Saragossa, Deutos i Granada. 

  Com és habitual, els llibres que no s’han venut en la mostra s'incorporen a l'exposició permanent que la UNE té a la Llibreria Universitària de Buenos Aires (Tucumán, 1792). Aquesta llibreria compta en l'actualitat amb un fons de 2.500 títols, editats pels campus espanyols. 

  Unión de Editoriales Universitarias Españolas   BUC    Associació d'Editors del Pais Valencià   40.000 Libros universitarios

  Contacte


  Publicacions de la Universitat Jaume I
  Servei de Comunicació i Publicacions

  Universitat Jaume I

  Edifici de Rectorat i Serveis Centrals. Planta 0.
  Campus del Riu Sec. 12071 - Castelló de la Plana
  Tel.: +34 964728821 - 8819. Fax: +34 964728832
  Adreça electrònica: publicacions@uji.es

   

  Data de modificació: 21/07/2014 09:34
  Informació i consultes: Bústia UJI | Polítiques generals i de campus
  Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16