Universitat Jaume I - UJI - Castello

Futur estudiantat
Perfils

Creix

CreixUJI, un lloc on crèixerEsport

EsportVols sentir-te ple de vitalitat? La recepta és molt senzilla: cuida la teua alimentació i practica qualsevol esport de forma regular. Així de simple.

Servei d'Esports

A l'UJI pots gaudir d'un Servei d'Esports que va ser el primer d'una universitat pública espanyola certificat per AENOR. Compta amb unes modernes i atractives instal·lacions, amplis horaris, i un preu quasi simbòlic de les seues activitats: 18 euros a l'any per activitat, o 9 euros si et fas soci.

Activitats esportives, de benestar i salut, activitats a la natura, competicions esportives i lligues internes, activitats de formació...

Bicicleta de muntanya, esquí, aikido, atletisme, aerobic, aqua-ritmes, bàdminton, body weight, ioga, fit-ball, fit-way, capoeira, pàdel, musculació, natació, esgrima, pilates, esquaix, equitació, senderisme nocturn, spinning, step, golf, tai-txi-txuan ... En vols més?

Alimentació

Com és la teua alimentació? A l’UJI, volem donar-te les claus perquè portes una dieta sana i equilibrada.

Les cafeteries a cada facultat, el restaurant Àgora i la pizzeria ofereixen menús variats valorats per un nutricionista. El preu diari del menú, amb primer, segon plat, postres, pa i beguda és de 4,35 euros. Tens la possibilitat d’adquirir bons d’onze menús al preu de deu. A més, al Jardí dels Sentits pots trobar dues cafeteries a l’aire lliure amb oferta variada de sandvitxos i entrepans.

Vols conèixer els menús?

A banda, des de la recentment creada Càtedra de Gastronomia Mediterrània i Nutrició s’organitzen variats cursos de cuina. Vols aprendre a cuinar variat, equilibrat i barat? Descobreix la dieta mediterrània i disfruta-la.

Sexualitat

Si tens qualsevol dubte o interès sobre temàtica sexual: orientació sexual, malalties de transmissió sexual, mètodes anticonceptius, comportaments i vivències sexuals... A l'UJI comptem amb el Centre Sanitari, servei que ofereix informació, assessorament, formació i teràpia sexual. D'altra banda, si el que t'interessa és la investigació en sexualitat i sida, o vols ampliar els teus coneixements consultant la web, el teu punt de contacte es UNISEXSIDA.

Gaudeix la sexualitat!

Salut

L'UJI aposta per la salut, i per això compta amb un programa de promoció de la salut per tal que conegues els serveis i recursos que s'hi ofereixen.Aquest programa actua en diverses línies per a fer l'entorn del campus més saludable: es dóna formació sobre tabaquisme, introducció a les addiccions tòxiques i no tòxiques o primers auxilis. A més, aquests cursos són convalidables per crèdits de lliure configuració. A banda, t'oferim tallers d'autoajuda i desenvolupament personal per a millorar l'autoestima, dansa del ventre, relaxació, controlar l'ansietat o aprendre a parlar en públic...

L'educació en salut sexual també és molt important en l'entorn universitari. El Centre Sanitari ofereix tota la informació i orientació sobre planificació familiar o prevenció de malalties de transmissió sexual. A més d'atenció primària per a patologies comunes (cefalees, indisposicions...) i reconeixements mèdics, també rebràs primers auxilis en cas de colps, ferides o fractures.

Informació, prevenció, consultes, assistència, tallers, suport psicològic... En vols més?

Atenció i orientació psicològica

Tens fòbia a les altures? O als llocs tancats? Tens problemes d'addicció? O problemes d'ansietat i estrés davant els exàmens?

L'UJI t'ofereix assistència i orientació psicològica. Pots passar-te pel Centre Sanitari, on existeix una Àrea d'Orientació Psicològica on s'incideix més des del punt de vista de l'assessorament i orientació (estrés, promoció de la salut, conductes addictives...), o pel SAP, un servei d'assistència psicològica, on s'incideix més en el tractament (ansietat, fòbies, habilitats socials, depressió...).

Llengües

Vols aprendre una llengua de forma autònoma o reforçar aspectes per tal d’arribar al nivell de llengua desitjat?
El que vols, i com ho vols.
Al ritme que et marques.

Aprèn a aprendre triant què vols aprendre, com ho vols aprendre i quan ho vols aprendre!

A l’UJI, comptem amb el Centre d’Autoaprenentatge de Llengües (CAL)

Si a més, vols ampliar la teua formació acadèmica, conèixer altres cultures i aprendre idiomes, tens l'oportunitat amb l’Oficina de Cooperació Internacional i Educativa.

Creativitat

La creativitat i la innovació són dues habilitats totalment necessàries front als nous reptes que presenta la societat d’avui dia, immersa en un procés de renovació constant. Qualsevol persona pot ser creativa si coneix les tècniques. Penses que no ets creatiu, o que no es pot ensenyar la creativitat? A l’UJI, sí!

L’ UJI fomenta, forma i premia la creativitat.

Vols saber com?

Cultura

CulturaT’agradaria iniciar-te en el món de la interpretació? I expressar-te mitjançant un curt? Des del guió original, fins al rodatge i muntatge. O experimentar amb la fotografia? T’imagines conduint un programa de ràdio?

Des del seu inici, l’UJI s’ha posat al servei de la formació integral de les persones amb el SASC, el servei que s'encarrega de la gestió d'activitats culturals i socials a la Universitat Jaume I.

I què dius de la literatura? Novel·la, poesia, relats curts? Saps que a l’UJI hi ha la possibilitat de préstec gratuït de llibres, cinema, càmeres de vídeo i d’ordenadors portàtils? L’UJI compta amb una formidable biblioteca, que no sols està per a l’estudi. Aprofita’t del seu ampli catàleg i les possibilitats de préstec.

Cursos d’interpretació, cicles de cinema gratuït, Big Band, Espai de Jazz, cursos de creació de curtmetratges, taller de còmics...

No ho dubtes! Gaudeix de la cultura.


Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Data de modificació: 17/04/2012 12:14
Informació i consultes: Bústia UJI | Polítiques generals i de campus
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16