Universitat Jaume I - UJI - Castello

Futur estudiantat
Perfils

Accés per a majors de 25, 40 i 45 anys

[Español]


AccĂ©s per a majors de 25, 40 i 45 anysLa societat del segle XXI, basada en el coneixement i la necessitat de l'aprenentatge permanent, exigeix que totes les persones tinguen la possibilitat de formar-se al llarg de la vida, a fi d'adquirir, actualitzar, completar i ampliar les seues capacitats, coneixements, habilitats, aptituds i competències per al seu desenrotllament personal i professional.

Els aspectes personals i acadèmics que definixen el perfil de l'alumnat que accedixen a la Universitat Jaume I per mitjà de les proves de majors de 25, 40 i 45 anys, són totalment diferents dels de l'alumnat que provenen de l'educació secundària.

D'ací que la Universitat Jaume I vullga donar una resposta global a les necessitats plantejades, i facilitar la formació i adaptació d'aquestos/es estudinats que poden presentar una sèrie de dificultats i problemàtiques a l'hora de buscar la informació adequada a les seues necessitats.

Des d'eixa perspectiva, esta pàgina web oferix un canal per a cada un dels perfils oferint de manera organitzada i clara, tot allò que puga ser d'utilitat en esta nova etapa educativa de trànsit. Esperem que les persones que vullguen desenrotllar les seues capacitats i valors tinguen en la Universitat Jaume I un agent actiu d'ajuda, amb apartats de gran interés perquè l'etapa de transició a la Universitat siga el més reeixida possible.


Bústia de consultes, queixes i suggeriments

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu
Data de modificació: 08/05/2013 09:44
Informació i consultes: Bústia UJI | Polítiques generals i de campus
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16