Universitat Jaume I - UJI - Castello

Futur estudiantat
Perfils

Coneix-lo


Àgora

ÀgoraEl concepte d’àgora es va crear a les polis gregues com a punt de trobada, centre neuràlgic de l’activitat urbana. Era una plaça pública que complia la funció de centre cultural, comercial i polític.

L’UJI ha volgut recuperar aquest concepte creant l’Àgora, un espai obert al centre de la ciutat universitària que alberga comerços, serveis i una sala d’exposicions i on es realitzen actes socials, espectacles culturals i activitats d’oci.

Restaurants, quiosc, autoescola, llibreria, galeria d’art… tot a la teua disposició!

Informa-te’n dels detalls en: www.agora.uji.es

BibliotecaBiblioteca

Una biblioteca és una “col·lecció organitzada de llibres i publicacions en sèrie, impresos o altres tipus de documents gràfics o audiovisuals disponibles per al préstec o consulta”, però la biblioteca de l’UJI és molt més.

Préstec d’ordinadors portàtils i càmeres fotogràfiques, cabines de treball en grup, fonoteca digital, i mediateca són alguns dels serveis que pots usar a la biblioteca UJI. Un edifici ampli, lluminós, funcional i còmode que podràs usar fins i tot les 24 hores del dia en període d’exàmens.

Bulevard del Jardí dels Sentits

Bulevard del Jardí dels Sentits“Jardí dels sentits” és el nom del jardí conceptual ubicat en el bulevard central del campus de l’UJI. Un espai natural i pur on relaxar-se i divertir-se usant els cinc sentits.

Aquest bulevard de 300 metres de longitud s’ha pensat com un espai per a passejar, observar l’entorn, tombar-se al sol o fer un alto en el camí.

Sent-lo com tu vulgues…

Centre de Postgrau i Consell Social

El Centre de Postgrau i Consell Social és un edifici que alberga el Centre d’Estudis de Postgrau i Formació Continuada (CEPFC) i la Fundació Universitat Jaume I-Empresa (FUE).

Centre de Postgrau i Consell SocialEl CEPFC és l’òrgan universitari que centralitza i coordina tota l’oferta formativa dels estudis de postgrau i de formació continuada de l’UJI.

La FUE es va crear per a promoure, potenciar, canalitzar i gestionar les relacions universitat-societat i facilitar la comunicació, el coneixement, el diàleg i la cooperació entre l’UJI i l’entorn socioeconòmic, públic i privat.

Visita les pàgines web per a conèixer a fons aquests organismes i saber què t’ofereixen.

Edifici de l'Estudiantat

Edifici de l'EstudiantatL’edifici de l’estudiantat, situat a l’Àgora, està pensat per a atendre les teues necessitats més particulars com a estudiant o estudianta. Actua com a seu del Consell d’Estudiants i de nombroses associacions universitàries.

Consell d’Estudiants

A la universitat conviuen molts i molt diversos col·lectius amb distints interessos. El Consell d’Estudiants és l’òrgan màxim de representació i govern de l’estudiantat, i no sols interrelaciona l’estudiantat amb els altres col·lectius universitaris sinó que, a més, es preocupa per fer que la teua vida a la universitat siga de major qualitat i més divertida.

Assabenta’t de totes les coses que fan!

Associacions universitàries a l’UJI

Quan estàs a la universitat pots optar per dues vies: traure’t una carrera, conèixer gent, i viure la teua vida o, a més de tot això, implicar-te en alguna de les associacions universitàries que hi ha a l’UJI.

Aquestes associacions són grups de persones amb interessos comuns i ganes de viure experiències que es reuneixen per a realitzar activitats paral·leles a les seues ocupacions universitàries. En aquestes reunions gaudeixen, aprenen i es preparen un futur laboral relacionat amb els estudis cursats.

Fes una ullada i troba la més adient per a tu!

Facultats i Escola Superior

L’UJI s’articula en dues facultats i una escola superior: Facultat de Ciències Humanes i Socials, Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques; i l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

Facultats i Escola SuperiorCadascuna compta amb serveis bàsics, com la cantina, el “punt de trobada” amb taules i venda automàtica, reprografia, sales d’estudis, aules d’ordinadors d’accés lliure, etc. Junt amb altres serveis específics de cada facultat.

Tot al teu abast per fer-te sentir com a casa.

Explora quins serveis específics té cada centre:

Infocampus

INFOCAMPUS és un espai dinàmic especialitzat en informació, amb el que pots comptar des del primer moment per a resoldre qualsevol dubte u obtindre assessorament a sobre de:
 
InfocampusAspectes acadèmics: preinscripció, matrícula, beques, exàmens, plans d’estudi, horaris...
Aspectes més pràctics: allotjament, ofertes de treball, convocatòries de premis, cursos, jornades, activitats socioculturals...
 
Un equip de professionals t'atendrà al local 15 de l'Àgora.
 
Horari d’atenció: 9 a 14 i de 16 a 20 h
964 387 777
 
info@uji.es

Instal·lacions esportives

Instal·lacions esportivesMentre estudies exercites la ment però... i el cos? El Servei d'Esports de la Universitat et permet alliberar tensions i mantenir-te actiu gràcies a l'esport. Fit-way, musculació, capoeira, patinatge, esgrima, ioga, tennis, senderisme, futbol, vela, atletisme, balls de saló... Més de 50 activitats esportives disponibles.
 
L’UJI compta amb un pavelló poliesportiu, una piscina coberta i una completa zona esportiva a l’aire lliure amb pista d’atletisme, camps de futbol, futbol 7, futbol sala, pistes de bàsquet, volei-platja, hoquei sobre patins, i una zona de raquetes.
 
Entra en la web del Servei d'Esports i tria com millorar la teua qualitat de vida.

Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat

La seua missió és difondre els principis de solidaritat i cooperació entre la comunitat universitària, tant en l’àmbit local com l’internacional, amb la finalitat de fer una universitat més humana i compromesa davant les desigualtats i injustícies del món que ens envolta.

Dins de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat, trobaràs el Racó de la Solidaritat, que actua com a punt d’informació i sensibilització, i també és la seu d’una de les associacions universitàries que hi ha a l’UJI: ADITEL.

Oficina de Cooperació Internacional i Educativa

Oficina de Cooperació Internacional i EducativaL'OCIE gestiona dues àrees de treball:

  1. L'Àrea de Cooperació Interuniversitària s'encarrega de donar difusió i gestionar els programes internacionals i nacionals d'àmbit educatiu, les titulacions compartides i la mobilitat interna.
     
  2. L'Àrea d'Inserció Professional s'encarrega de la gestió de les pràctiques en empresa, del foment a l'ocupació, dels programes d'inserció laboral i de fer un seguiment dels titulats de l'UJI a través de l'Observatori Ocupacional.

En vols saber més?

Paranimf

El nou Paranimf de l’UJI, és una sala polifuncional pensada per a exhibir actes acadèmics i espectacles d’arts escèniques. Té tres nivells, en els quals s’inclou una caixa teatral i per a conferències, una platea, un espai principal, una terrassa exterior i uns quants llocs socials.

Les 600 persones que és capaç d’albergar la sala assistiran a congressos, exposicions, espectacles de música i dansa, cinema…

En definitiva, un espai per a la ment i els sentits.

RectoratRectorat

Qualsevol universitat està dirigida des d’un espai de rectorat, però aquesta no és la seua única funció.

En cada planta de l’edifici trobaràs diferents serveis del teu interès i altres imprescindibles per a les gestions més bàsiques de la teua activitat acadèmica, com ara el Servei de Gestió de la Docència i Estudiants.

Fes una ullada per plantes i sabràs els serveis concrets que s’ofereixen des del Rectorat.

Residència universitàriaResidència universitària

Encara que l’UJI posa a la teua disposició una borsa d’allotjament en què pots trobar el pis ideal per a llogar una habitació, el campus de l’UJI alberga la residència universitària Campus, amb 250 mini-pisos individuals per a estudiantat i alguns per a professorat.

Si tens interès, consulta tarifes i condicions en el web: http://www.residenciascampus.com/

Servei d’Activitats Socioculturals

Servei d?Activitats SocioculturalsEl SASC es el servei que s'encarrega de la gestió d'activitats culturals i socials a la Universitat Jaume I. Al voltant de tres pilars bàsics: formació, creació, i difusió, giren les activitats del servei, que son molt diverses: Aula de Teatre, Aula de Música, Aula de Cine i Creació Juvenil, Aula de Fotografia, Big Band, Espai de Jazz...

Gaudeix de la cultura!

Campus wi-fi

L'UJI posa a la teua disposició una xarxa sense fils d'Internet gratuïta dins de tot el campus. Estirat a la gespa, assegut en un banc, prenent un cafè... connecta't amb el teu ordinador personal des de qualsevol racó de la universitat!.
 
Per a poder usar aquest servei només necessites instal·lar en el teu ordinador la VPN que permet l'accés a la xarxa als membres de la comunitat universitària. Segueix les instruccions d'instal·lació i... endavant!
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Data de modificació: 09/06/2014 10:33
Informació i consultes: Bústia UJI | Polítiques generals i de campus
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16